Jornada 25 Aniversario Asociacion de Internautas


La fibra òptica arribarà aquest any a la majoria de municipis de la Garrotxa


La fibra òptica arribarà a bona part de les poblacions de la Garrotxa abans no acabi l´any. Olot ja disposa de nous serveis Ðcom ara el servei de banda ampla ADSLÐ als quals, amb la fibra òptica, podran accedir municipis com Besalú, la Vall d´en Bas, les Planes, Sant Joan les Fonts, Sant Ferriol o Sant Jaume de Llierca. A les Preses, per exemple, abans de l´estiu.





El director de relacions institucionals de Telefónica a Catalunya, Ricard Ruiz de Querol, ha reafirmat el compromís de la companyia aquesta setmana a Olot, on va participar en una jornada per conèixer el conveni de colálaboració signat per la Generalitat, Telefónica i Localred perquè les noves xarxes de comunicació arribin arreu. Més de 70 persones, des d´empresaris fins a professors d´informàtica, van assistir dimarts a l´acte a l´Ajuntament d´Olot. Ruiz de Querol els va explicar els avantatges de l´ADSL, «que permet connectar-se a Internet sense que el telèfon comuniqui; que es pot estar connectat tot el dia amb la tarifa plana i que, a més, permet connectar-se molt més ràpidament. L´ADSL més ecomòmic funciona cinc vegades més ràpid que un PC convencional». I això sense que calgui canviar res de la instalálació domèstica ni fer rases pels carrers.

L´alcalde d´Olot, Lluís Sacrest, va anunciar que a finals de maig podria presentar-se el pla esttratègic per a l´arribada de la societat de la informació, en el qual diverses comissions han treballat des d´octubre de l´any passat, amb l´assessorament de Localred.

http://www.diaridegirona.es/girhoy01426/comarques/15Comarques.html


pdfprintpmail